Beruházások-pályázatok

2020.
A Világosvár Tagóvoda udvarának fejlesztése céljából nyújtott be pályázatot a Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra. A 600 000 Ft-os támogatásból – a Mandula úti udvaron műfű került a mászóka körüli területre, és az udvarrészt a parkolótól elválasztó kerítés cseréjéhez szükséges kerítéselemek beszerzésére is sor kerülhetett. A támogatást a tagóvoda saját alapítványi pénzéből egészítette ki.


2019.
A Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány szintén pályázott a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra, melyen 600 000 Ft összegű támogatást nyert. Ebből az összegből – a Torda Óvoda által összegyűjtött alapítványi pénzzel kiegészítve-, az óvoda udvarára egy csúszdás mászóka (Dani vár), egy polyball labdás játék és két udvari pad került.


2018.
A Manóvár Tagóvoda évek során összegyűjtött alapítványi pénzéből a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázaton megítélt 600 000 Ft önkormányzati támogatással ütéscsillapító gumilapok kerültek a tagóvoda udvari játékai alá.


2017.
Sikeresen pályázott a Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra. Az önerőt, amit a Világosvár Tagóvoda gyűjtött össze az alapítványi báli bevételekből és az adók 1%-ból, az Önkormányzat 600 000 Ft-tal támogatta, így megvalósulhatott az a beruházás, mely során a tagóvoda posta felőli udvarán található mászóka és kétüléses hinta alatti éles homokot ütéscsillapító gumilapokra cserélték.


Honlapra 1%


Pályázat

A Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány pályázott a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra, melyen 550 000 Ft-ot nyertünk. Így a Világosvár Tagóvoda középső udvarán az éles homokot ütéscsillapítóra cseréltük.


Pályázat

A Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány pályázott a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra, melyen 200 000 Ft-ot nyertünk. Így áthelyeztük a Mandula úti hintát, ill. az éles homokot ütéscsillapítóra cseréltük.


PÁLYÁZAT

A Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány pályázik a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra. Óvodánk egyik legfontosabb szempontja, gyermekeink biztonsága. Ha pályázatunk sikeres elbírálásban részesülne lehetőségünk lenne a Világosvár óvoda Mandula utca felőli udvarán lévő lengőhinta áthelyezésére és az éles homok lecserélésére ütéscsillapító gumilapokra. Ez lehetővé tenné a nagyobb mozgásteret, a biztonságosabb környezetet a gyermekeink számára.