Beruházások-pályázatok

Honlapra 1%

Pályázat

A Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány pályázott a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra, melyen 550 000 Ft-ot nyertünk. Így a Világosvár Tagóvoda középső udvarán az éles homokot ütéscsillapítóra cseréltük.

Pályázat

A Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány pályázott a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra, melyen 200 000 Ft-ot nyertünk. Így áthelyeztük a Mandula úti hintát, ill. az éles homokot ütéscsillapítóra cseréltük.

PÁLYÁZAT

A Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány pályázik a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra. Óvodánk egyik legfontosabb szempontja, gyermekeink biztonsága. Ha pályázatunk sikeres elbírálásban részesülne lehetőségünk lenne a Világosvár óvoda Mandula utca felőli udvarán lévő lengőhinta áthelyezésére és az éles homok lecserélésére ütéscsillapító gumilapokra. Ez lehetővé tenné a nagyobb mozgásteret, a biztonságosabb környezetet a gyermekeink számára.